SENT LA NATURA

Congost de Mont-Rebei

El congost de Mont-rebei és un paratge que forma part de la Reserva Natural Parcial de la Noguera Ribagorçana-Mont Rebei. Es troba localitzat al límit entre l’Aragó i Catalunya. A l’oest, es troba la Baixa Ribagorça i a l’est el Pallars Jussà i la Noguera.

GAUDEIX DE LES VISTES

Paret de Finestres

La paret o muralla de Finestres, a la Ribagorça aragonesa, són unes formacions rocoses que cauen just a sobre de l’embassament de Canelles molt a prop de la banda sud del congost de Mont-Rebei -imprescindible anar-hi si encara no ho heu fet-.

DESCOBREIX LA FAUNA

Canyet de rapinyaires

El Canyet de rapinyaires Lo Pagès del Montsec té una superfície de 65 ha. La fauna més destacada inclou alguns mamífers i els grans ocells carronyaires com el voltor comú, el trencalòs, l’aufrany, l’àguila cua barrada, el voltor negre, el milà reial, el cabirol, la guineu, el porc senglar, les ginetes, les feixines, els teixons, etc.

PETITS PLAERS

Disfruta & Relaxa’t

L’UNIVERS

Centre d’Observació de l’Univers

El Parc Astronòmic Montsec és un centre de recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l’astronomia, promogut per la Generalitat de Catalunya i situat al Montsec d’Ares. Gaudeix del millor cel de Catalunya

DIVERTIU-VOS

Vistes des del Cel

Gaudeix de la increïble sensació de volar com els ocells, sense sorolls i sentint el vent a la cara. El vol en parapent biplaça és apte per a tota la família.

Si vens als Apartaments Casa Canut, podràs descobrir tots els petits i preciosos racons que ens amaga el Prepririneu.

APARTAMENTS CASA CANUT

NO ET QUEDIS SENSE